Industrie

De voedingsindustrie gebruikt veel vlees, héél veel vlees. Verschoor Vee- en Vleeshandel levert dan ook flinke hoeveelheden Kip en ander Gevogelte, Rund, Kalf en Lam aan de Nederlandse Industrie, die deze verwerkt in salades, broodjes, kant-en-klare maaltijden, soepen, snacks, pizza’s, enzovoort.

Verschoor Vee- en Vleeshandel sluit goed aan op de Foodsector met levering van topkwaliteit vlees, vers van het mes, vacuüm geleverd in alle maten gesneden. We zijn medeverantwoordelijk voor de voedselveiligheid van uw eindproducten en werken daarom strak volgens ons eigen kwaliteitsbeleid, volgens ons HACCP-procesbeheersingssysteem en volgens vaste ISO-normen.

Bestsellers voor de Voedingsindustrie

Veel bedrijven in de Food industrie varen wel bij het kwaliteitsvlees van Verschoor Vee- en Vleeshandel. Wij bieden de industrie een flinke lijst aan vers vleesproducten: Toch zijn de Bestsellers van onze klanten in de voedselindustrie op 2 handen te tellen. Wat denkt u van Rund, Kalf, Lam of Kip reepjes kip voor in de salade, gehakt en saté voor broodjes of goulash voor diverse snacks? De industrie verwerkt ons vlees tot de lekkerste eindproducten zoals salades, broodjes, kant-en-klare maaltijden, soepen, snacks, pizza’s, enzovoort. Wilt u ook ervaren wat Verschoor voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

  • Topkwaliteit vlees
  • Op maat gesneden in reepjes, blokjes, als worst, gehakt, goulash of als bitterbal, alles kan
  • Online besteld & geleverd tegen scherpe groothandelsprijzen
  • Gekruid met uw specifieke mix aan kruiden & specerijen
  • Voor 18 uur besteld = morgen in huis
  • Vers van het mes

Offerte aanvragen

In Blokjes, Reepjes, als Gehakt en Gekruid volgens uw Mix aan Kruiden & Specerijen

Verschoor Vee- en Vleeshandel levert een ongekend groot assortiment aan Rund-, Kalfs– en Lamsvlees, Wild en Gevogelte in elke maat gesneden. We hebben geavanceerde machines die steeds snijden volgens klant-specifieke wensen. Andere machines kunnen ingesteld worden om vleesproducten te kruiden volgens een klant-specifieke mix aan kruiden en specerijen. U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen voor uw voedingswaar, en wij leveren het. Met liefde voor het slagersvak denken we graag met u mee. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Verwerkt volgens Hoogste Kwaliteitsnormen & Bezorgd volgens Afspraak

Verschoor Vee- en Vleeshandel koopt de hoogste kwaliteit vee in, alleen bij gecertificeerde en betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland. We verwerken alle vee in eigen slachterij steeds volgens vaste procedures. Onze medewerkers wijken niet af van strakke voorschriften om te voldoen aan het Verschoor kwaliteitsbeleid waarin het HACCP-procesbeheersingssysteem en de ISO-normen hoog in het vaandel staan. Vlees wordt vers van het mes, per stuk gevacumeerd en verpakt.

Verschoor levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige vleesproducten maar is ook betrouwbaar in het leveringsproces: we bezorgen dus volgens afspraak! Bestel vandaag voor 18 uur en wij bezorgen morgen, op locatie, waar dan ook in Nederland. Wilt u ook ervaren wat Verschoor voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Direct contact? Bel ons!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
071 522 28 68