Fast Food

Verschoor Vee- en Vleeshandel levert volop vlees aan Fast Food bedrijven in de regio. Een leuke sector, waarin ook de marktontwikkelingen razendsnel gaan. We ondersteunen Fast Food klanten met Rund-, Kalfs- en Lamsvlees, Wild en Gevogelte van de beste kwaliteit, tegen groothandelsprijzen en geven hen hiermee een sterk wapen in de felle concurrentiestrijd onder de thuisbezorgers. Verschoor Vee- en Vleeshandel sluit ook naadloos aan op de hectiek van de sector met de eigen snelle bezorgservice: bestel vandaag en we bezorgen morgen, op locatie, waar dan ook in Nederland.

Bestsellers voor de Fast Food

Verschoor Vleeshandel levert een ongekend groot assortiment aan Rund-, Kalfs– en Lamsvlees, Wild en Gevogelte van de beste kwaliteit. Toch zijn de Bestsellers, ook in de Fast Food sector, op 2 handen te tellen. Vele Fast Food ondernemers vullen hun menukaarten al met onderstaande Verschoor Bestsellers. Wilt u ook ervaren wat Verschoor voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  • Topkwaliteit vlees
  • Online besteld & geleverd tegen scherpe groothandelsprijzen
  • Voor 18 uur besteld = morgen in huis
  • Zes dagen per week bezorging
  • Vers van het mes
  • Naar wens gesneden & gekruid

Offerte aanvragen

Stevige Hamburgers, malse Kipsaté &n kruidig Taco vlees

Verschoor Vee- en Vleeshandel is groothandel in het beste vee en vlees. Vee van Nederlandse bodem wordt verwerkt in onze eigen slachterij. Maar we struinen ook de wereld af voor topkwaliteit vee. We werken alleen samen met gecertificeerde, onafhankelijke en betrouwbare leveranciers uit binnen- en buitenland.

Vanuit ons ambachtelijke slagersvak denken we graag met Fast Food bedrijven mee. Verschoor Vleeshandel levert vers van het mes, voor bereiding in keuken of op de BBQ. Wat denkt u van een flinke Angus Burgers, heerlijk gemarineerde Kalfs Spare-Ribs, malse Kip Saté en van kruidig taco vlees? We snijden én kruiden op maat. Klant vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en wij leveren het. Bestel online, of neem contact met op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Voor 18 uur besteld = morgen aan huis geleverd, tegen scherpe groothandelsprijzen

De snelle en flexibele service van Verschoor past prima bij Fast Food. Bestel vandaag voor 18 uur en wij bezorgen morgen, op locatie, waar dan ook in Nederland. Goede service en toch tegen groothandelsprijzen! We bespreken bestellingen graag omdat de mogelijkheden legio zijn. Welke kruiden wens je, in welke hoeveelheid? Hoe dik wil je het vlees gesneden hebben? En hoe zwaar wil je de porties? Neem contact met ons op om wensen op maat te bespreken. Of laat uw gegevens achter.

Direct contact? Bel ons!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
071 522 28 68