Over Verschoor Vee- en Vleeshandel – Twintig jaar expertise

Het ambachtelijke slagersvak is ons, de gebroeders Verschoor, op het lijf geschreven en zit al generaties in de familie. De vleeshandel is in 1972 opgericht door onze oom Daan en halverwege de jaren 80 kwam daar het slagersvak bij. Als kleine jongens kwamen wij al bij hem over de vloer en het is ons dan ook met de paplepel ingegoten. Zijn ambacht inspireerde ons en zo zijn wij twintig jaar geleden samen op pad gegaan, met onze aanhanger vol vleesproducten. Hiermee bezochten we markten en restaurants en bouwden al snel een trouwe klantenkring op. In 2008 besloten wij definitief om onze passie te volgen en hier serieuze stappen in te ondernemen. We richtten samen de Verschoor Vee- en Vleeshandel BV op en bouwden ons pand in Leiderdorp en zo is deze nieuwe vestiging geboren.

Vlees van Verschoor Vee- en Vleeshandel

Trouwe klanten

We houden van een persoonlijke aanpak en direct contact. Onze klanten weten en waarderen dat. We zijn geen bedrijf dat eenmalige, goedkope, snelle dealtjes maakt, maar denken op strategisch niveau met onze klanten mee. De combinatie van het kwaliteitsvlees dat we leveren en onze manier van zakendoen zorgt ervoor dat klanten blijven terugkomen. We hebben dan ook een trouwe klantenschare opgebouwd: groothandels, strandtenten, luxe horecagelegenheden, cateraars, Argentijnse, Italiaanse, Turkse en Marokkaanse restaurants, toko’s en bakkerijen gebruiken steeds weer ons vlees.

 

Kwaliteit verkoopt zichzelf

Verschoor Vee- en Vleeshandel werkt uitsluitend samen met gecertificeerde, onafhankelijke en betrouwbare leveranciers uit binnen- en buitenland. We slachten zelf ons vee uit Nederland, maar importeren bijvoorbeeld ook lams– en rundvlees uit Nieuw-Zeeland, Australië, Noord-Amerika, Uruguay en Argentinië. Veel wild en gevogelte komt uit Frankrijk en van het Afrikaanse continent. Doordat we constant de beste kwaliteit vlees leveren en betrouwbaar zijn in ons leveringsproces, is onze zaak in Leiderdorp een onmisbaar begrip in de regio geworden.

 

Trek aan de bel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor u? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering… Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal.

 

Bel gerust, wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over ons vee en vlees.

Wij leveren aan...

Meer informatie?

    Direct contact? Bel ons!

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
    071 522 28 68