Kwaliteit & Maatwerk

Verschoor Vee- en Vleeshandel koopt de hoogste kwaliteit vee in, alleen bij gecertificeerde en betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland. We verwerken alle vee in eigen slachterij en voldoen daarbij aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons topkwaliteit vlees wordt vers van het mes, per stuk gevacumeerd verpakt en gekoeld op locatie bezorgd. We zijn betrouwbaar in ons leveringsproces en bezorgen volgens afspraak. Onder deze voorwaarden hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd onder groothandels, strandtenten, luxe horecagelegenheden, cateraars, Argentijnse, Italiaanse, Turkse en Marokkaanse restaurants, toko’s en bakkerijen.

Voedselveiligheid van Verschoor Vleesproducten

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de voedselveiligheid van de vleesproducten en werken daarom volgens strak geformuleerde procedures die vastgelegd staan in het Verschoor kwaliteitsbeleid. Verschoor ziet dit kwaliteitsbeleid als het meest essentiële deel van het Verschoor ondernemersbeleid en ziet erop toe dat doelstellingen en procedures helder geformuleerd en meetbaar zijn en dat ze volledig geïntegreerd zijn in alle onderdelen van onze vee- en vleeshandel.

HACCP garandeert Topkwaliteit Vlees

De procedures voor het slachten van het vee en het verwerken en verpakken van de vleesproducten staan vastgelegd in een HACCP-procesbeheersingssysteem. Dit systeem is geformuleerd op basis van de resultaten van een gevarenanalyse en controle op kritische controlepunten (officieel genoemd een Hazard Analyses Critical Control Point, of HACCP). Verschoor Vee- en Vleeshandel werkt daarnaast aan een ISO-certificaat.

HACCP & de Processen binnen Verschoor Vee- en Vleeshandel

Het Verschoor HACCP-procesbeheersingssysteem is tot stand gekomen naar aanleiding van:

 • Het vaststellen van de gevaren voor de voedselveiligheid
 • het beschrijven van de verschillende productieprocessen
 • het benoemen van de meest kritische punten van de processen
 • het nemen van beheersmaatregelen
 • het meten en registreren van de meest kritische punten van het proces door middel van een adequate manier van documenteren.

Maatwerk: Topkwaliteit Vlees op Maat Gesneden & naar Wens Gekruid

Verschoor Vee- en Vleeshandel investeert niet alleen in kwaliteit, maar ook in machines om vlees op maat en naar wens gekruid te kunnen leveren. Wilt u flinterdunne runder carpaccio of juist een stevige hamburger of biefstuk? Geen probleem, wij hebben de machines om vlees in alle maten en gewichten te leveren, en om deze strakke maatvoering bij al uw orders na te komen. Onze hightech vleeswerking-machines geven de mogelijkheid om vlees te kruiden met de specifieke mix aan kruiden en specerijen die u wenst, en om ook latere leveringen volgens deze wens te kruiden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Verschoor Vee- en Vleeshandel? Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wij leveren aan...

Meer informatie?

  Direct contact? Bel ons!

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
  071 522 28 68