Strandtenten

Verschoor levert jarenlang vlees aan strandtenten. We leveren Rund-, Kalfs- en Lamsvlees, Wild en Gevogelte van de beste kwaliteit, tegen groothandelsprijzen. Een mooie sector, de strandhoreca, met unieke uitdagingen. Te beginnen met je tijdelijke locatie klaar hebben bij de start van het seizoen. Ongeacht tijdsdruk moet je juist die sfeervolle setting hebben waar je gasten genieten van een geweldige lunch, heerlijk diner of een gezellige borrel. Verschoor Vee- en Vleeshandel sluit hier goed op aan met levering van topkwaliteit vlees, vers van het mes en in alle soorten en maten. Met onze bezorg service die naadloos aansluit op de hectiek van de dag van de strandhoreca.

Bestsellers voor Strandtenten

Vele strandtenten vullen hun menukaarten al met onderstaande Verschoor Bestsellers. Wil je ook ervaren wat Verschoor voor je kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

  • Topkwaliteit vlees
  • Voor 18 uur besteld = morgen in huis
  • Zes dagen per week bezorging
  • Vers van het mes
  • Naar wens gesneden & gekruid
  • Online besteld & geleverd tegen scherpe groothandelsprijzen

Offerte aanvragen

Stevige Hamburgers, flinterdunne Carpaccio en malse Kipsaté

Verschoor Vleeshandel levert een ongekend groot assortiment aan Rund-, Kalfs- en Lamsvlees, Wild en Gevogelte van de beste kwaliteit. Toch zijn de Bestsellers van strandtenten op 2 handen te tellen. Wat denk je van flinke Angus Burgers, flinterdunne en dagverse Carpaccio, heerlijk gemarineerde Kalfs Spare-Ribs, malse Kip Saté, de beste Biefstuk met krachtige smaak van Argentijnse runderen of zachte Ossenhaas stukjes om spiesen van te maken. Verschoor Vleeshandel levert vers van het mes, voor bereiding in je keuken of op de BBQ. Bestel online, of neem contact met op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorging in heel Nederland & Op Voorraad Houden van Vlees

De service van Verschoor past prima bij de strandhoreca. Verschoor Vleeshandel is snel en flexibel. Bestel vandaag voor 18 uur en wij bezorgen morgen, op locatie, waar dan ook in Nederland. Goede service en toch tegen groothandelsprijzen! Voor strandtenten houden we voorraden en leveren op afroep uit. We bespreken bestellingen graag omdat de mogelijkheden legio zijn. Welke kruiden wens je, in welke hoeveelheid? Hoe dik wil je het vlees gesneden hebben? En hoe zwaar wil je de porties? Neem contact met ons op om wensen op maat te bespreken. Of laat je gegevens achter.

Direct contact? Bel ons!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
071 522 28 68