Kalf – Licht verteerbaar Vlees

Fluweelzachte, verfijnde kalfssaucijsjes, -wangetjes, -koteletjes, sukadelapjes, kalfsburgers… Het kalfsvlees van Verschoor is mals, mager, licht verteerbaar, zacht van smaak, cholesterolarm en zit vol vitaminen en mineralen. De kalveren worden gevoed met kalvermelk in combinatie met ruwvoer en zijn vaak acht maanden oud als ze worden geslacht.

Kalfsvlees Verschoor Vee- en Vleeshandel

Van eigen Bodem

We halen het kalfsvlees soms uit België, maar het komt grotendeels van Hollandse bodem. We werken met vleeskalverhouders die zijn aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV). Dat betekent dat aangesloten veehouders te allen tijde onaangekondigd door de SKV kunnen worden gemonitord, door middel van visuele controles bij de stallen of het nemen van monsters. Zo laten de vleeskalverhouders zien dat ze hun kalfsvlees op een verantwoorde manier produceren.

 

Kalfsvlees naar wens Gekruid en Gesneden

Welk stuk van het kalf wilt u hebben? Wij snijden het vlees zoals u wilt. En desgewenst kruiden we het! U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en met liefde denken we met u mee.

Wij leveren aan...

Meer informatie?

    Direct contact? Bel ons!

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
    071 522 28 68