Horeca & Restaurants

Verschoor Vee- en Vleeshandel is een begrip in de regio: we leveren rund-, kalfs- en lamsvlees, wild en gevogelte aan restaurants, bistro’s en andere horeca. Het ambachtelijke slagersvak is ons op het lijf geschreven. We ondersteunen onze trouwe klanten in hun missie om gerechten te bereiden van culinaire klasse. Ons vlees is dan ook van topkwaliteit, vers van het mes en naar wens gekruid.

  • Topkwaliteit Vlees uit Eigen Slagerij
  • Online Besteld & Bezorgd tegen Groothandelsprijzen
  • Voor 18 uur Besteld = Morgen in Huis
  • Naar Wens Gekruid en Gesneden
  • Lam en Rund uit N-Zeeland, Australië, Uruguay, Argentinië, …
  • Wild en Gevogelte uit Frankrijk en Afrika

Offerte aanvragen

Best Sellers voor Restaurants en Horeca

Veel restaurants in Zuid-Holland hebben Verschoor Bestsellers al op hun menukaart staan. Wilt u ervaren wat Verschoor ook voor uw restaurant, bistro of andere horeca kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Beste Vlees, Op Smaak Gebracht met uw Mix aan Kruiden & Specerijen

Verschoor Vee- en Vleeshandel is de groothandel in het beste vee en vlees. Vee van Nederlandse bodem wordt verwerkt in onze eigen slachterij. Maar we struinen ook de wereld af voor topkwaliteit vee. Lam en Rund van topkwaliteit importeren we uit Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Uruguay en Argentinië. En beste kwaliteit wild en gevogelte vinden we in Frankrijk en Afrika. We werken alleen samen met gecertificeerde, onafhankelijke en betrouwbare leveranciers uit binnen- en buitenland.

Wij snijden het vlees zoals de klant wil: van flinterdunne carpaccio, stukjes ossenhaas om er spiesen van te maken, reepjes biefstuk voor in de salade, … En desgewenst kruiden we het! Onze klant vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen voor uw restaurant. Met liefde voor het slagersvak denken we met u mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering… Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verwerkt volgens Hoogste Kwaliteitsnormen & Bezorgd volgens Afspraak

Verschoor Vee- en Vleeshandel koopt de hoogste kwaliteit vee in, alleen bij gecertificeerde en betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland. We verwerken alle vee in eigen slachterij en volgen daarbij de hoogste kwaliteitsnormen. Vlees wordt vers van het mes, per stuk gevacumeerd en verpakt. We zijn betrouwbaar in ons leveringsproces en bezorgen volgens afspraak. Onder deze voorwaarden hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd onder restaurants en andere horeca in onze regio, en ver daarbuiten.

Bestel vandaag voor 18 uur en wij bezorgen morgen, op locatie, waar dan ook in Nederland. Goede service en toch tegen groothandelsprijzen! We bespreken bestellingen graag omdat de mogelijkheden legio zijn. Laat uw gegevens achter: dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact? Bel ons!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
071 522 28 68