Rund – Het Beste voor de Smaakpapillen

De lekkerste burgers, malse haasbiefstuk, sappige gehaktballen, prachtige gemarmerde entrecote… De smaakpapillen van uw klanten verdienen het beste rundvlees dat bestaat. Wat legt u in uw vitrine of wat zet u op de menukaart?

Rundvlees Verschoor Vee- en Vleeshandel

Wereldse Runderen

Het mag duidelijk zijn dat we bij Verschoor niet kiezen voor het eerste het beste rund dat we ergens in een veld zien staan. We zoeken letterlijk over de hele wereld naar het mooiste, sappigste, malste rund dat we kunnen vinden. Zodoende is het rundvlees dat we leveren is niet alleen afkomstig van onze Hollandse weides. We halen ons vlees onder andere ook uit Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika, Uruguay, Argentinië, Ierland, Schotland en de UK.

 

Familiebedrijven

Aberdeen Black, Angus en Hereford, graan en gras gevoerd, grazend op uitgestrekte groene hectares heuvelland. We praten over heerlijk, smaakvol rundvlees, befaamd over de hele wereld. Vers gekoeld of bevroren, we leveren naar wens. Veel van de bedrijven waarmee we samenwerken zijn familiebedrijven, net als het onze, waar naast de wil om kwaliteit te leveren persoonlijk contact en loyaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Rundvlees naar Wens Gekruid en Gesneden

Wij snijden het vlees zoals u wilt: carpaccio, stukjes ossenhaas om er spiesen van te maken, reepjes biefstuk. En desgewenst kruiden we het! U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en met liefde denken we met u mee.

Wij leveren aan...

Meer informatie?

    Direct contact? Bel ons!

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
    071 522 28 68