Wildvlees – Dagelijks Vers

U kunt ook bij Verschoor terecht voor wild en ander bijzonder vlees. Afhankelijk van het seizoen leveren wij haas, konijn, hert en ree. En als het niet het seizoen is voor uw wildkeuze, maar u wilt toch een bepaalde bestelling wildvlees doen, leveren we desgewenst bevroren. Wat u ervan kunt verwachten? Mager wildvlees met een rijke, volle smaak.

Wildvlees Verschoor Vee- en Vleeshandel

Argentijnse Haas

De haas die wij leveren komt uit Argentinië, waar ze leven van gras, wilde kruiden, paddenstoelen, schors, appels en bessen en in de vrije natuur opgroeien. Het purperrode vlees heeft een fijne structuur. Hazenvlees kan droog worden en wordt daarom nogal eens gebraden met een laag vet spek eromheen.

 

Licht Verteerbaar Konijnenvlees

Het licht verteerbare, caloriearme konijnenvlees dat we leveren komt van professioneel gekweekte konijnen die over het algemeen worden geslacht als ze 2,5 kilo wegen en elf tot twaalf weken oud zijn. De gezonde voeding van de dieren leidt ertoe dat het lichtroze konijnenvlees cholesterolarm en mager is.

 

Wildbraad van Hertenvlees

Een goede wildbraad van ree is zo ongeveer het lekkerste hertenvlees dat er is. Vooral de rug en de bouten zijn smakelijke delen van het dier. Een lekkere biefstuk of een geurige goulash… Hertenvlees is stevig van structuur. De dieren komen van noord naar zuid in bijna heel Europa voor. Ze leven voornamelijk in grote, dichte bossen en dichtbegroeide moerassen.

 

Wild naar Wens Gekruid en Gesneden

Wij snijden het vlees zoals u wilt, u kunt elk deel van elk dier krijgen in de door u gewenste vorm: gehakt, gesneden, in reepjes of blokjes, noem maar op. En desgewenst kruiden we het! U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en met liefde denken we met u mee.

Wij leveren aan...

Meer informatie?

    Direct contact? Bel ons!

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Wilt u iets nieuws proberen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Het soort vlees, hoeveelheden, de manier van verwerken, kruiden- en specerijenmix, tijdstip van levering... Wij zeggen nogal eens: het kan allemaal. Naast onze standaardproducten, leveren wij namelijk ook maatwerk. Neem dus vooral contact met ons op, want wij denken graag met u mee!
    071 522 28 68