De lekkerste burgers, malse haasbiefstuk, sappige gehaktballen, prachtige gemarmerde entrecote… De smaakpapillen van uw klanten verdienen het beste rundvlees dat bestaat. Wat legt u in uw vitrine of wat zet u op de menukaart?
Het mag duidelijk zijn dat we bij Verschoor niet kiezen voor het eerste het beste rund dat we ergens in een veld zien staan. We zoeken letterlijk over de hele wereld naar het mooiste, sappigste, malste rund dat we kunnen vinden. Zodoende is het rundvlees dat we leveren is niet alleen afkomstig van onze Hollandse weides. We halen ons vlees onder andere ook uit Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika, Uruguay, Argentinië, Ierland, Schotland en de UK.
Aberdeen Black, Angus en Hereford, graan en gras gevoerd, grazend op uitgestrekte groene hectares heuvelland. We praten over heerlijk, smaakvol rundvlees, befaamd over de hele wereld. Vers gekoeld of bevroren, we leveren naar wens. Veel van de bedrijven waarmee we samenwerken zijn familiebedrijven, net als het onze, waar naast de wil om kwaliteit te leveren persoonlijk contact en loyaliteit hoog in het vaandel staan.
Wij snijden het vlees zoals u wilt: carpaccio, stukjes ossenhaas om er spiesen van te maken, reepjes biefstuk. En desgewenst kruiden we het! U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en met liefde denken we met u mee.