Rondom het koninklijk landgoed de Horsten en kasteel Duivenvoorde liggen oude veen- en duingronden, rijk aan planten en kruiden. In deze streek wordt het Horst en Veur-lam uitsluitend op kleine schaal gehouden door ons en door ons geselecteerde boerderijen. De dieren worden op natuurlijke wijze grootgebracht, drinken moedermelk en eten divers door de veelzijdige begroeiing in de streek. Hierdoor lenen ze zich uitstekend voor productie van hoogwaardig lamsvlees.
Van het aflammeren tot aan het verpakken van het eindproduct: wij hebben de hele keten in eigen beheer en kunnen daarom een exclusief assortiment lamsvlees bieden. Bout, rug, racks, zadel, nek, schouder… Het vlees bevat weinig bindweefsel en het natuurlijke rijpen aan het been en het vacuüm verpakken zorgen voor een mals, sappig, zacht seizoensproduct. Het verse Horst en Veur-lamsvlees is dan ook alleen in het voorjaar en in de zomer verkrijgbaar, exclusief bij Verschoor.
Naast het eigen lamsvlees verkopen we ook lam van ver, uit Australië, Nieuw-Zeeland, Engeland en Ierland bijvoorbeeld. De uitgestrekte, groene weidevelden daar zijn natuurlijk ideaal om lamsvlees van een zeer goede kwaliteit te verkrijgen. We werken samen met ervaren leveranciers die op hun beurt het vlees halen bij betrouwbare boeren met wie ze al jarenlang zakendoen. Zo garanderen wij u ook het lekkerste, malste lam dat u uw klanten kunt voorschotelen.
Wij snijden het vlees zoals u wilt: malse lamshaas, heerlijke koteletjes, blokjes om er saté van te maken, gehakt voor barbecueworstjes, noem maar op. En desgewenst kruiden we het! U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en met liefde denken we met u mee.