Fluweelzachte, verfijnde kalfssaucijsjes, -wangetjes, -koteletjes, sukadelapjes, kalfsburgers… Het kalfsvlees van Verschoor is mals, mager, licht verteerbaar, zacht van smaak, cholesterolarm en zit vol vitaminen en mineralen. De kalveren worden gevoed met kalvermelk in combinatie met ruwvoer en zijn vaak acht maanden oud als ze worden geslacht.
We halen het kalfsvlees soms uit België, maar het komt grotendeels van Hollandse bodem. We werken met vleeskalverhouders die zijn aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV). Dat betekent dat aangesloten veehouders te allen tijde onaangekondigd door de SKV kunnen worden gemonitord, door middel van visuele controles bij de stallen of het nemen van monsters. Zo laten de vleeskalverhouders zien dat ze hun kalfsvlees op een verantwoorde manier produceren.
Welk stuk van het kalf wilt u hebben? Wij snijden het vlees zoals u wilt. En desgewenst kruiden we het! U vraagt, wij leveren: u kunt de mix van kruiden en specerijen zo gek niet verzinnen en met liefde denken we met u mee.